image_pdfimage_print

Stimati calatori, incepand cu aceasta saptamana Trans Bus a inceput implementarea sistemului electronic de taxare a titlurilor de calatorii (E-ticketing).

Sistemul de e ticketing poate fi considerat, alaturi de sistemul de management al flotei, un pilon foarte important al eforturilor de modernizare pe care Primaria Municipiului Buzau in colaborare cu Trans Bus le fac din anul 2017, pentru imbunatatirea substantiala a calitatii transportului public local.

Prin implementarea sistemului de taxare electronica urmarim eficientizarea activitatii de transport public local, alocarea mai eficienta a resurselor, cu efect direct al cresterii calitatii serviciului oferit calatorilor.

Etapele operationalizarii sistemului de taxare electronica sunt:

–     Prima etapa va demara in aceasta saptamana, prin transpunerea abonamentelor actuale pe noul suport (card contactless) pentru categoriile de calatori ce beneficiaza de gratuitati/reduceri pe transportul public local (elevi, pensionari,etc) in A.D.I. Buzau Maracineni.

–     A doua etapa consta in eliberarea cardurilor contactless si pentru calatorii care nu beneficiaza de facilitati la punctele de emitere si reincarcare ale Trans Bus, preconizand implementarea acestei etape incepand cu luna Ianuarie 2021.

De asemenea, a fost pastrat biletul de calatorie ca optiune de plata a calatoriei, pentru calatorii ocazionali. Noul bilet de calatorie va fi  pe suport de hartie termica si  va fi validat la validatoarele existente in autobuze.

Mai multe informatii legate de sistemul electronic de taxare gasiti pe site-ul www.transbusbuzau.ro

Este obligatorie validarea cardului de transport si a biletului de calatorie la fiecare urcare in autobuz.

Va multumim,

Echipa Trans Bus!