1

Începand cu data de 03 iunie 2024 ora 08:00 se vor devia temporar intinerariile traseelor 1,5,10 Z110 și Z111

În atenția publicului călător

 

Stimați călători, având în vedere începerea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și canal în zona intersecției dintre străzile Dorobanți și Horticolei începând cu data de 03.06.2024 ora 08:00, suntem nevoiți să deviem intinerariile traseelor 1,5,10 Z110 și Z111 după cum urmează:

  1. itinerariul traseului 1, care tranzita intersecția dintre Horticolei și Dorobanți, după cum urmează:

– pentru sensul de mers cu plecare din Kaufland Sud, itinerariul va fi următorul : plecând din capăt de traseu(stația Kaufland Sud), pe Calea Eroilor- pe itinerariul actual până la stația Liceul CFR( str. Horticolei)- virează stânga pe str. Luminii, dreapta pe str. Umbrelor și stânga pe str. Dorobanți(stația Liceul 1), în traseul normal(conform schița 1).

  1. itinerariul traseului 5, care tranzita intersecția dintre Horticolei și Dorobanți, după cum urmează:
  • pentru direcția de mers Pod Vadu Pașii-Micro 14, itinerariul este următorul : plecând din vechiul capăt de traseu(Pod Vadu Pașii), de pe str. Centura de Est, str. Dorobanți, face stație în Horticolei 1 apoi virează dreapta pe str. Luminii, dreapta pe str. Umbrelor și stânga pe str. Dorobanți(stația Liceul 1), în traseul normal.
  • pentru direcția de mers Micro 14-Pod Vadu Pașii, itinerariul este următorul : după stația Liceul 1(str. Dorobanți) virează dreapta pe  Umbrelor- stânga pe str. Luceafărului- stânga pe str. Horticolei(stația Horticolei 1) – str. Dorobanți- str. Str. Centura de est-Pod Vadu Pașii(vechiul cap de traseu).
  1. itinerariul traseului 10, care tranzita intersecția dintre Horticolei și Dorobanți, după cum urmează:

–         pentru sensul de mers cu plecare din Șos. Brăilei, itinerariul va fi următorul : plecând din capăt de traseu(stația Șos. Brăilei), pe Șos. Brăilei, -Horticolei- virează stânga pe str. Luminii, dreapta pe str. Umbrelor și stânga pe str. Dorobanți(stația Liceul 1), în traseul normal(conform schița 1).

–        pentru sensul de mers cu plecare din Aromet, itinerariul va fi următorul : plecând din capăt de traseu, pe itinerariul actual, pe b-dul Industriilor până în stația Liceul 1(str. Dorobanți)-virează dreapta pe  str. Umbrelor- stânga pe str. Luceafărului- dreapta pe str. Horticolei(Liceu CFR) -Șos. Brăilei -Aromet(conform schița 1).

  1. itinerariul traseului Z 110 care tranzita intersecția dintre Horticolei și Dorobanți, după cum urmează:
  • pentru sensul de mers cu plecare din Șos. Brăilei, itinerariul va fi următorul : plecând din capăt de traseu(stația Șos. Brăilei), pe Șos. Brăilei, -str. Horticolei- virează stânga pe str. Luminii, dreapta pe str. Umbrelor și stânga pe str. Dorobanți(stația Liceul 1), în traseul normal până la stația Apcarom 2.

–         pentru sensul de mers cu plecare din Apcarom 2, itinerariul va fi următorul : plecând din capăt de traseu, pe itinerariul actual, pe b-dul Industriilor până în stația Liceul 1(str. Dorobanți)-virează dreapta pe  str. Umbrelor- stânga pe str. Luceafărului- dreapta pe str. Horticolei(Liceu CFR) -Șos. Brăilei -Aromet(conform schița 1).

 

 Notă: stațiile de pe str. Dorobanți: Horticolei(tur/retur) și Mitran(tur/retur) nu vor mai fi operate începând cu data de 03.06.2024 până la terminarea lucrărilor.

 

  1. itinerariul traseului Z 111 care tranzita intersecția dintre Horticolei și Dorobanți, după cum urmează:

–         pentru sensul de mers cu plecare din Apcarom 2 , itinerariul va fi următorul: plecând din capăt de traseu Apcarom 2, urmează itinerariul actual până la stația Depou CFR-virează la stânga pe str. Al. Marghiloman, stația Bariera Brăilei-virează la dreapta pe Aleea Sporturilor, stația Intersecție Dorobanți, în traseul normal.

 

Notă: stațiile de pe str. Horticolei: Parc Marghiloman(tur/retur), Liceul CFR(tur/retur) precum  și stațiile din str. Dorobanți: Horticolei(tur/retur), Mitran(tur/retur), Liceul 1(tur/retur) și Piață Dorobanți(tur/retur) nu vor mai fi operate începând cu data de 03.06.2024 până la terminarea lucrărilor.

Orarul tuturor traseelor menționate nu se modifică.