INFORMARE

Stimați călători vă aducem la cunoștință că începând cu data de 01.04.2019 se introduce în programul de transport public al operatorului regional  TRANS BUS S.A. traseul 22 pe itinerariul Buzău-Mărăcineni-Săpoca-Cernătești-Fulga și retur.

Totodată ca urmare a monitorizării fluxului de călători pe ruta Buzău Gară CFR – Mărăcineni – Săpoca Strada Rotundă, pe traseul 2 vor surveni următoarele modificări:

În zilele de luni-vineri:

  1. În intervalul orar 08:30-11:30 plecările din Săpoca Strada Rotundă vor avea o frecvență de 20 min.
  2. În intervalul orar 07:30-10:30 plecările din Buzău Gară CFR vor avea o frecvență de 20 min.
  3. Plecările din Buzău Gară CFR de la orele 18:45, 19:45, 20:45, vor fi scoase din traseul 2 ele devenind plecări din același capăt de linie pe traseului 22 Buzău Gară CFR -Mărăcineni-Săpoca-Cernătești-Fulga.

În zilele de sâmbătă-duminică frecvența prevăzută în noul program a fost uniformizată la 30 de minute:

Traseului Zona 111 își păstrează orele de plecare de la  capătul de linie din Municipiul Buzău prelungindu-se până la stația Fulga Capăt(stația terminus a traseului 22), Orele de plecare din stațiile de pe traseul Zona 111 rămân aceleași pentru călătorii deserviți din UAT Săpoca și Mărăcineni.

Noul program a fost modificat în urma monitorizărilor fluxului de călători efectuate de serviciul tehnic al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău – Mărăcineni și ca urmare a solicitărilor primite de la UAT Cernătești, în urma aderării acestuia la ADI.

ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ  BUZĂU – MĂRĂCINENI
DEPARTAMENTUL TEHNIC TRANSPORT